Specjalistyczne porady w wielu zakresach

  • Żywienie w celu osiągnięcia prawidłowej masy ciała
    Nadwaga, niedowaga
  • Żywienie u dzieci i młodzieży
  • Żywienie w najczęstszych chorobach metabolicznych
    Cukrzyca, nadciśnienie, otyłość, zaburzenia lipidowe, dna moczanowa, miażdżyca, niewydolność serca
  • Żywienie w chorobach przewodu pokarmowego
    Choroba wrzodowa, choroba refluksowa, biegunka, zaparcia, zgaga, zespół jelita drażliwego
  • Żywienie w alergiach i nietolerancjach pokarmowych
    Celiakia, nietolerancja laktozy
  • Żywienie w celu osiągnięcia prawidłowej masy ciała
    Kamica nerkowa, przewlekła choroba nerek
  • Żywienie w chorobach tarczycy
    Nadczynność i niedoczynność tarczycy, choroba Hashimoto
  • Żywienie osób starszych
  • Żywienie w profikatyce nowotworów
  • Żywienie kobiet w ciąży i mam karmiących
  • Żywienie w zaburzeniach odżywiania
    Anoreksja, bulimia, zespół kompulsywnego objadania się